jueves, 23 de septiembre de 2010

Els secrets de la Viquipèdia - Activitat 2

1- Si que hem utilitzat la viquipèdia, però mai hi hem fet cap aportació.
2- Creiem que les enciclopèdies de paper les fan les editorials de llibres.
3-
a) En una enciclopèdia de paper només hi pot escriure gent qualificada, a una enciclopèdia col·laborativa tothom qui es registri i tingui ganes d'escriure.
b) Vol dir que ho escriuen perquè volen escriure-ho, que no és obligat escriure-hi. Creiem que el que els motiva es el tema del qual escriuen.
c) No, creiem que un treball es pitjor si no t'agrada d'un que si que t'agrada. Si el que a tu t'agrada és escriure sobre un tema doncs nomes cal escriure.
4-  Creiem que està mol bé que ja s'hagi arribat a aquest nombre de publicacions, però si la gent col·laborés més i fós més activa amb activitats socials d'aquest tipus, es podrien aconseguir moltes més entrades de les que hi han.
5- Han vedat l'ús de la Viquipèdia perquè els alumnes la utilitzaven i, com que moltes informacions no són del tot correctes o erronies del tot, els estudiants s'equivocaven i tenien la excusa de la Viquipèdia, ara no la poden utilitzar ni citar en treballs ni examens.
6- Penso que ens venen el que volen, nomes rebem una petita part de tota la informació i de tot el que passa, els mitjans de comunicacio estan manipulats perquè diguin el que algú vol que diguin. És una mica greu que les empreses manipulin dades de la viquipèdia tan sols per quedar bé o per amagar coses de les que fan.
7- Són castells, respecte a la frase que hi ha a la foto soposem que es refereix a què un castell no el pot fer una sola persona, que es necessita més gent per fer-l'ho, igual que l'aprenentatge.

Bé, fins aquí la segona feina del blog.

1 comentario: